Ece Binay 'yasak aşk' görüntüleri ortaya çıkan eşi Mahsun Kırmızıgül'den boşanıyor

Mahsun Kırmızıgül’ün geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla çekilen yasak aşk videosu sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Mahsun Kırmızıgül'ün 2016 yılında evlendiği avukat Ece Binay, ortaya çıkan görüntülerin ardından eşini affetmedi. Kırmızıgül'ün yasak aşk yaşadığını öğrenince evden kovduğu iddia edilen Ece Binay şimdi de boşanma davası açtı. İşte detaylar...

52 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve senarist Mahsun Kırmızıgül’ün genç bir kadınla çekilen samimi videosu ortaya çıkmıştı. Görüntülerde genç kadının, dizine yatan Kırmızıgül'ün saçlarıyla oynadığı görülmüştü. İsmi öğrenilemeyen genç bir kadınla yasak aşk yaşayan Mahsun Kırmızıgül'ü eşi ve kızı Lavin'in annesi Ece Binay affetmedi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Binay, skandal görüntülerin ardından önce eşinin soyadını sosyal medya hesabından sildi, ardından da hızla harakete geçerek boşanma davası açtı.

Ece Binay 'yasak aşk' görüntüleri ortaya çıkan eşi Mahsun Kırmızıgül'den boşanıyor


ECE BİNAY BOŞANMA DAVASI AÇMAK İÇİN AMERİKA'DAN DÖNDÜ

Görüntülerin çıkmasına rağmen konuyla ilgili açıklama yapmayan çiftten gelen son hamle dikkat çekti. Ece Binay, Kırmızıgül’ün soyadını sosyal medya profilinden sildi. Kızının eğitimi için Amerika’da bulunan Binay, boşanma davası açmak için apar topar döndü.

Ece Binay 'yasak aşk' görüntüleri ortaya çıkan eşi Mahsun Kırmızıgül'den boşanıyor - Resim : 2

''HABERLERİN ÇIKMASI BİLE BOŞANMA SEBEBİ''

Hukuki süreci başlattığı ve boşanma dilekçesini verdiği öğrenilen Ece Binay’ın yakın çevresine, “Evlilikler çok dikkatli yaşanılmalı. Böyle olaylara sebep verilmemeli. Bu haberlerin çıkması bile boşanma sebebi zaten. O yüzden boşanıyorum” dediği öğrenildi. Binay’ın boşanmanın bir an sonuçlanması için çabaladığı söyleniyor.

 

Ece Binay 'yasak aşk' görüntüleri ortaya çıkan eşi Mahsun Kırmızıgül'den boşanıyor ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül boşanma Yasak Aşk ece binay boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.