ECB Başkanı'nın odasında Adnan Oktar detayı!

Avrupa'nın parası Euro'ya yön veren ECB yani Avrupa Merkez Bankası'nın Başkanı Christine Lagarde'ın bugün video konferans yöntemi ile katıldığı bir konferans sırasında Adnan Oktar'a olan ilgisi ortaya çıktı. Yayın sırasında Oktar'ın 'Harun Yahya' mahlası ile yazdığı "Yaratılış Atlası" adlı kitabının Fransızca çevirisi Lagarde'ın arkasındaki kitaplığı üst rafından görüntülendi. Adnan Oktar örgütünün Türkiye ve dünya genelinde ücretsiz dağıttığı kitap Fransa'da yasaklanmış durumda.

12 Temmuz 2018'de Adnan Oktar'ın başını çektiği organize suç örgütüne yönelik dev bir operasyon başlatılmıştı. Bu operasyonda Oktar ile birlikte 200'den fazla şüpheli gözaltına alındı. 19 Temmuz 2018'de tutuklanan Adnan Oktar ile birlikte 80'i tutuklu 223 sanığın yargılanmasına ise devam ediliyor. 

Oktar bugün ilginç bir gelişme ile gündeme geldi. Adnan Oktar'ın 2006 yılında 'Harun Yahya' mahlası ile yayımladığı "Yaratılış Atlası" isimli kitabının Fransızcaya çevrilmiş hali Avrupa'nın parasına yön veren Christine Lagarde'ın ofisindeki kitaplıkta görüldü.

ECB Başkanı'nın odasında Adnan Oktar detayı!

Adnan Oktar örgütü tarafından sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada ve çeşitli dillerde ücretsiz olarak dağıttığı kitabın Fransızca basımı olan L’atlas de la Création'un Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı'nın katıldığı bir video konferans sırasında arkasındaki kitaplıkta görülmesi dikkat çekiciydi. 

ECB Başkanı'nın odasında Adnan Oktar detayı! - Resim : 2

Çünkü kitap, Fransa dahil birçok ülke tarafından bilimsel gerçekleri çarpıttığı gerekçesi ile yasaklanmıştı. 

Kitabın TBMM Kütüphanesi'nde bulunan örnekleri de Temmuz 2018'de operasyonun hemen ardından toplatılmıştı. 

 

ECB Başkanı'nın odasında Adnan Oktar detayı! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Fransızca Fransa Yaratılış Atlası L’atlas de la Création Christine Lagarde ECB yasak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.