Ebubekir Sifil: Erkeğin farklı illerde eşi olabilir

Yalova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Doç. Dr. Ebubekir Sifil, bir erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini, bu durumun 'meşru' olduğunu söyledi.

Yalova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Ebubekir Sifil'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Sifil, bir erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini, bu durumun 'meşru' olduğunu öne sürdü.

Öğretim görevlisi söz konusu videoda, "Bir adam var, işi gereği çok geziyor. İstanbul, Ankara, Adana, Bursa geziyor adam, işi bu. Bu adamın İstanbul'da da evi var, Ankara'da da evi var. Buralarda gittiği yerlerde evlendiği hanımlar var. Gittiği zaman orada kalıyor. Bunların her biri onun meşru hanımı. Bu adamın evi var, çoluk çocuğu var. Bu bir nikah. Bazen öyle olur ki Ankara'ya 3 ay, 5 ay uğrayamaz. Bu nikahı düşürmez. Meşru bir evlilik bu. Sadece bizim yerleşik hayatımız bir tane evi var, işi orada eşi orada. Bu biraz farklı bir şey. Adamın bir tane evi yok. İşi gereği çok geziyor. Arap ülkelerinden bazılarında bu yaygındır. Bunun müt'a ile hiçbir alakası yok. Bu müt'a nikahıdır diyorlarsa ya bilmiyorlar ya üçkağıt yapıyorlar." ifadelerini kullanıyor.

Ebubekir Sifil: Erkeğin farklı illerde eşi olabilir

Ebubekir Sifil: Erkeğin farklı illerde eşi olabilir ile ilgili etiketler Yalova evlilik ebubekir sifil şehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.