Ebubekir Öztürk adı genç öğrenciyi yaktı!

Trakya Üniversitesi hemşirelik bölümü öğrencisi Ebubekir Öztürk, aynı ad-soyadı taşıdığı oyuncu Ebubekir Öztürk'le karıştırılınca ortaya traji-komik diyaloglar çıktı.

Şafak Sezer'in ‘Kolpaçino' adlı film serisinde canlandırdığı ‘Ganyotçu' karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı’na küfrettiği ve milli değerleri hedef aldığı için büyük tepki çekiyor. Oyuncu, TRT'de rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu.

Sosyal medyada binlerce kişi tarafından milli değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle sert bir üslupla eleştirildi. Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfrettiği videosuna öfke dinmek bilmiyor. Hatta, sırf ad-soyad benzerliğinden başka kullanıcılar da nasibini aldı. Bunlardan biri de Ebubekirozturk5 kullanıcı adıyla hesabı olan üniversiteli bir genç.

asfasfdasafs

Hakaret videosu yayılan oyuncu Öztürk’ün trend listesine girmesi sonrası, TT listesini ‘Bugün de TT olduk’ notuyla paylaşan Öğrenci, başına geleceklerden habersizdi. Bir anda başka kullanıcıların hedefi hâline geldi. Başka kişi ise kullanıcıyı ‘Yanlış kişiye küfrediyorsun’ diye uyardı. Öğrenci Öztürk ise geçen dialogu ‘Ülkemde kafalar karışık’ notuyla paylaştı.

adafdfa

Ebubekir Öztürk adı genç öğrenciyi yaktı! ile ilgili etiketler Öğrenci ebubekir öztürk izmir marşına küfür karıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.