Ebu Hanzala’nın takımı İstanbul'da yakalandı!

Terör örgütü DEAŞ’ın Türkiye sorumlusu olduğu öne sürülen ‘Ebu Hanzala’ kod adlı Halis Bayancuk’un İstanbul’daki elemanları yakalandı.

Aldıkları bir istihbaratı değerlendiren İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultanbeyli, Bağcılar, Başakşehir, Sultangazi, Bahçelievler, Arnavutköy ve Avcılar’da örgütün 15 hücre evine eş zamanlı baskın düzenledi.

Özel Harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda 12 DEAŞ militanı gözaltına alındı. Hücre evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Dijital malzemeler incelemeye alındı.

Hücrelerin, terör örgütü DEAŞ’a yeni terörist temin etmek için örgütsel sohbetler düzenleyerek gençleri kandırmaya çalıştığı belirlendi. DEAŞ hücrelerinin ayrıca örgüte finans sağlamak için para topladığı da tespit edildi.

Ebu Hanzala’nın takımı İstanbul'da yakalandı! ile ilgili etiketler DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.