Ebru Yaşar'ın transparan gecesi!

Önceki akşam Maslak TİM Show Center’da düzenlenen bir ödül törenine katılan Ebru Yaşar, transparan elbisesiyle geceye damga vurdu.

Ebru Yaşar'ın transparan damgası Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Cypaparazzi’nin organizasyonluğunda yürütülen 3. KKTC-Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni, bu yıl Sarıyer Belediyesi katkılarıyla düzenlendi.

Önceki akşam Maslak TİM Show Center’da yapılan törene çok sayıda ünlü isim katıldı. “Yılın en iyi kadın fantezi sanatçısı” ödülünü alan Ebru Yaşar, “Benim için ödül sezonu açılmıştır” dedi.

ebru-yasar-m-032655MP

Geceye transparan bir elbiseyle katılan Ebru Yaşar, tüm bakışları üzerinde topladı.

Geçtiğimiz ay Milliyet Cadde'de yer alan habere göre, dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile aynı püsküllü ayakkabıyı giyen Yaşar, "O da giyiyormuş sonradan öğrendim. Zevkli kadınmış. O yurt dışından almış ama ben oto sanayiden aldım" demişti.

Lüks yaşam tarzıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı, "Önceden nasılsam yine öyleyim. Tabii ki zaman geçiyor, büyüyoruz ve görüyoruz. Giyinmeyi öğreniyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Ebru Yaşar'ın transparan gecesi! ile ilgili etiketler Ebru Yaşar Kıbrıs gece tören transparan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.