Ebru Yaşar'ın bu sözleri Hande Yener, Gülşen ve Hadise'yi çok kızdıracak

Vereceği konser için kıyafet provasına giden 44 yaşındaki şarkıcı Ebru Yaşar, iddialı konuştu. Sesine güvenen Yaşar, “Sahneye mayoyla çıkmak bence eğreti duruyor” diyerek pop şarkıcılarına göndermede bulundu.

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Ebru Yaşar

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konser öncesi hazırlıklarına devam eden ve kıyafet provası için City's Nişantaşı'na giden şarkıcı, cesur açıklamalarda bulundu.


KONSERİNDE NE GİYECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Giyeceği sahne kıyafetinin oldukça iddialı olacağını söyleyen Ebru Yaşar, "Kendimce iddialı. Açık değil. Mayo bikini değil, sahneye yakışacak bir kıyafet" dedi.


'SAHNEDE MAYO GİYMEK ÖZENTİLİK GİBİ'

Ebru Yaşar, son dönemde kadın starların iddialı sahne kostümlerini eğreti bulduğunu söyleyip, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Hadise, Hande Yener ve Gülşen gibi popçuları akıllara getiren Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahnede mayo giymek çok iddialı bir iş. Büyük sahnelerde belki 'evet' çok güzel oluyor ama bizde biraz özenti gibi duruyor sanki. Ben sahnede mayo giymeyi eğreti buluyorum."

Ebru Yaşar'ın bu sözleri Hande Yener, Gülşen ve Hadise'yi çok kızdıracak - Resim : 2

Hadise & Gülşen & Hande Yener


EN CESURU HANDE YENER

Sahnede cesur kostümler tercih eden 48 yaşındaki Hande Yener, son dönemdeki birçok konserine mayoyla çıktı. 45 yaşındaki Gülşen ve 35 yaşındaki Hadise, sahneye mayo ve transparan kıyafetlerle çıkarak cesaretlerini konuşturuyor.

 

 

 


Ebru Yaşar'ın bu sözleri Hande Yener, Gülşen ve Hadise'yi çok kızdıracak ile ilgili etiketler Ebru Yaşar Hande Yener Gülşen Hadise Konser sahne kostüm kıyafet imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.