Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili açıklaması duyanları şaşkına çevirdi

Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evliliğinden 3 çocuğu bulunan Ebru Şancı, konuk olduğu 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ebru Şancı, eşini para karşılığı kadınlarla yemeğe gönderebileceğini söyledi. Ebru Şancı'nın bu açıklaması programın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'i şaşırttı.

2015 yılında hayatını futbolcu Alpaslan Öztürk ile birleştiren 3 çocuk annesi, eski sunucu ve moda tasarımcısı Ebru Şancı, tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Programda, Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah'tan şarkıcı Atiye'ye gelen 100 bin dolarlık teklif masaya yatırıldı. Ebru Şancı konu ile ilgili ''Arap dünyasına göre zaten o para çok bir şey değil. Zamanında oyunculara sırf yemeğe gitsinler diye veriyorlardı o paraları.'' yorumunda bulundu.

''KOCAM KADINLARLA PARA KARŞILIĞI YEMEĞE ÇIKABİLİR''

Şancı konuşmasının devamında ise herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu. Burak Özçivit'in 2019 yılında Kuveyt'te 80 zengin kadın ile 1,5 milyon TL karşılığında yemek yemesinin hatırlatılması üzerine kendi eşinin de kadınlarla yemeğe çıkabileceğini söyledi.

Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili açıklaması duyanları şaşkına çevirdi

Ebru Şancı, para karşılığı kadınlarla eşini yemeğe gönderebileceğini söyleyerek ''Ben kocamı yollarım. Hiç sorun değil. Gitsin yemek yesin gelsin, ne var canım. Yemeğe gidiyor ne olacak? Hem yemeğini yer hem de iki insan görür. Paranın yüzü sıcaktır. Parayı hesabında gördükten sonra karışmayacaksın o gün. Yemek uzayabilir... Şaka yapıyorum tabi ama yemeğe yollarım. Siz yollamaz mısınız eşlerinizi 1,5 milyona yemeğe? Ne var canım, adam yemek yiyip, ülkemizi tanıtıp geri gelecek.'' dedi.

 Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili açıklaması duyanları şaşkına çevirdi - Resim : 2

 

Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili açıklaması duyanları şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Ebru Şancı Atiye 2. Sayfa alpaslan oztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.