Ebru Şancı'dan Serenay Sarıkaya'ya olay sözler! Ünlü oyuncuyu ayıya benzetti

Futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eski sunucu ve moda tasarımcısı eşi Ebru Şancı, oyuncu Serenay Sarıkaya'nın burnundaki piercing ile ilgili duyanları hayrete düşüren bir yorumda bulundu. Şancı, Sarıkaya için ''Şu burnundaki ne ayılar gibi... Ben çocukken ayı oynatırlardı. Bu ne burunda hızma mı bu?'' ifadelerini kullandı.

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile hayatını birleştiren 3 çocuk annesi ve moda tasarımcısı Ebru Şancı, tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında konuk oldu. Şancı, programda Serenay Sarıkaya'nın 75 bin TL'lik kombini ve burnundaki piercing ile ilgili şaşırtıcı ifadeler kullandı.


''AYI GİBİ...''

Sarıkaya'nın tarzını değerlendiren moda tasarımcısı Ebru Şancı, canlı yayında ''Ben giymem, sen giymezsin o giymiş. Şu burnundaki ne ayılar gibi. Ben çocukken ayı oynatırlardı. Bu ne burunda hızma mı bu?'' şeklinde konuştu.

serenay sarıkaya


SERENAY SARIKAYA'NIN 75 BİN TL'LİK KOMBİNİ

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de kuaför çıkışı görüntülenen Serenay Sarıkaya'nın kombininin toplam fiyatı dudak uçuklatmıştı.

Çanta Christian Dior - 64 bin TL

Gözlük Bottega Veneta - 6 bin TL.

Küpe Balenciaga - 5 bin 500 TL


Sarıkaya'nın Ebru Şancı'nın hakkında yaptığı açıklamalar karşısında ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

 

Ebru Şancı'dan Serenay Sarıkaya'ya olay sözler! Ünlü oyuncuyu ayıya benzetti ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Ebru Şancı 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.