Ebru Şancı'dan Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in yaş farkına yorum

Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eski sunucu ve moda tasarımcısı eşi Ebru Şancı, konuk olduğu 2. Sayfa programında Seda Sayan'ın 7. evliliğini gerçekleştirdiği Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkı hakkında konuştu. Ebru Şancı, 'Bana kızacaklar ama ben Seda Sayan'ın yanına yaşlı bir adam yakıştırmıyorum' yorumunda bulundu.

Kendisinden 10 yaş büyük futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında hayatını birleştiren 3 çocuk annesi Ebru Şancı, tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Şancı, 24 Nisan'da 7. evliliğini yapan Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkı hakkında konuştu.

Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle evlenmesi hakkında yapılan olumsuz yorumlar karşısında 'Ben Seda Sayan'ın yanına yaşlı bir adam yakıştırmıyorum. Çünkü kadının ruhu genç.' diyen Ebru Şancı şu ifadeleri kullandı:

''Çağlar tam Anadolu çocuğu. Seda Sayan böyle sevilmeyi seviyor. Bence Seda Sayan en doğrusunu yapıyor. Dünyaya bir kere geliyorsun. Kadın oğlunu büyütmüş, evlilik yaşına getirmiş, mal varlığını yapmış. Halk olarak da sevilen bir kadın. Kendi parasını kendi kazanıyor. Kadın gidip bir turşu ile evleneceğine kendisini mutlu edecek biriyle evleniyor. Bunun neyi yanlış? Turşudan kastım yaşlı. Gidip 60 yaşında birini alsa alkışlayacak mıyız? Ne yapacağız? Ben Seda Sayan'ın yanına yaşlı bir adam yakıştırmıyorum. Çünkü kadının ruhu genç. İlla yaşlı bir adam mı alması lazım yani... Kadın mutlu. Ne kadar yaşayacağımızın garantisi yok. Nikahını da kıydı mis gibi. Kadın kiminle mutluysa onunla oluyor. Bana kızanlar olacak. 'Yakışmıyor, oğlu yaşında' diyenler olacak. Ama kadın mutlu. Kimseyi ilgilendirmiyor yani.''

Ebru Şancı'dan Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in yaş farkına yorum


59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ın 7. evliliğini gerçekleştirdiği müzisyen eşi Çağlar Ökten ile oğlu Oğulcan Engin arasında 3 yaş var.

 

Ebru Şancı'dan Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in yaş farkına yorum ile ilgili etiketler Seda Sayan Ebru Şancı çağlar ökten alpaslan oztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.