Ebru Şancı'dan o isimleri kızdıracak sözler! ''Hamile haliyle...''

Eski model Ebru Şancı üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Furbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Şancı, yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Ebru Şancı, 2014’te aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015’te Belçika’da evlenmişti. Ekim 2016’da da ikizleri Mila ve Ceylin’i dünyaya getirmiş, mankenliğe veda etmişti.

''HAMİLE HALİYLE KARNI AÇIK FOTOĞRAF ÇEKTİRENLER...''

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında konuşan Şancı, hemcinslerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Şancı, “Karnım açık poz vermemi istiyorlar. ‘Hayır’ diyorum. Hamile haliyle karnı açık fotoğraf çektirenler beni rahatsız ediyor. Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle” dedi.

'SADECE 10 KİLO ALDIM'

Oğlu Kürşat’a hamile kaldığında 70 kilo olduğunu söyleyen Ebru Şancı şöyle konuştu:

“Sadece 10 kilo aldım. Boyum da 1.80 olduğu için göstermiyorum. Doğum sezaryenle olacak. Normal doğum fantaziye kaçar. Oğlu olacağı için Alpaslan’ın topukları sevinçten kalçasına vuruyor.”

Ebru Şancı'dan o isimleri kızdıracak sözler! ''Hamile haliyle...''

O İSİMLERİ KIZDIRACAK

Kasım 2019’da anne olan Müge Boz, kısa süre önce oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya ve ikinci bebeğini martta doğuran Bergüzar Korel hamilelik dönemlerinde karnı açık pozlar vermişti.

 Ebru Şancı'dan o isimleri kızdıracak sözler! ''Hamile haliyle...'' - Resim : 2

Oğlu Marsel’e kavuşacağı anı iple çeken oyuncu Cansu Tosun da geçtiğimiz hafta karnı açık poz vermişti.

 

Ebru Şancı'dan o isimleri kızdıracak sözler! ''Hamile haliyle...'' ile ilgili etiketler Ebru Şancı Hamile alpaslan oztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.