Ebru Şancı'dan Hadise ile Mehmet Dinçerler aşkına olay yorum: 'Bu cenazeyi kaldırmaz'

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan eski manken ve 3 çocuk annesi Ebru Şancı, tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. 38 yaşındaki Şancı, Hadise & Mehmet Dinçerler aşkı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ebru Şancı'nın ''Hadise bu cenazeyi kaldıramaz'' şeklindeki sözleri programa damga vurdu.

Eski manken Ebru Şancı, bugün tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu oldu. Programın sunucuları Müge ve Gülşen'in 'Yılın sence bomba aşkı hangisiydi?' sorusunu sorması üzerine Şancı, Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı olduğunu söyleyerek şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.


Ebru Şancı'dan Hadise ile Mehmet Dinçerler aşkına olay yorum: 'Bu cenazeyi kaldırmaz'

Şancı, Mehmet Dinçerler'in borçları yüzünden Hadise'nin sevgilisiyle bir süre daha birliktelik yaşadıktan sonra ayrılacağını iddia etti. Şancı, Hadise için ''Bu cenazeyi kaldırmaz'' ifadelerini kullandı.

İşte Ebru Şancı'nın Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşk hakkında yaptığı bomba açıklamalar ve programda konuşulanlar...

Ebru Şancı'dan Hadise ile Mehmet Dinçerler aşkına olay yorum: 'Bu cenazeyi kaldırmaz' - Resim : 2

Gülşen Yüksel: Hadi biraz ihanetleri bırakalım da aşk konuşalım. Sence yılın aşkı kimin aşkı?


Ebru Şancı: Bence Hadise'ydi. Bomba etkisi yaratan... Yazık şimdi 'Şu Ebru'dan çektiğim kadar kimseden çekmedim' diyecek.

Gülşen Yüksel: Hadise mi? Neden 'di'li geçmiş zaman?


Ebru Şancı: Ben yine kendi fikrimi söylüyorum, bence Hadise bu cenazeyi kaldırmaz. Bu cenazeyi Hadise kaldırmayacak. Arkası çok dolu, arkası çok teferruatlı. Hadise bu topun altına girmeyecek.


Müge Dağıstanlı: Mehmet Dinçerler'in ailesinin borç harç meselesi yüzünden mi?

Ebru Şancı: Aynen öyle. Hani derler ya, futbolda bu tabiri kullanırlar... Hoca kötü bir takıma gitmek istemezde, hoca 'o cenazeyi ben kaldırmam' der. Hadise'de o cenazeyi kaldırmayacak diye düşünüyorum. Bir süre daha arkasında duran kadın görünümü verir, bir süre daha idare eder. Ama ben sanmıyorum açıkçası...

Gülşen Yüksel: 130 milyonluk bir borçtan söz ediliyor. Mehmet Dinçerler açıklama yaptı, 'Borç sahibi ben değilim. Borç amcamla babamın üzerine. Ben sadece kefil oldum. Kendi payıma düşen borcun hepsini kapattım. Benim şirketimin hiçbir şekilde borcu yok.' diyor. Ama diğer taraftan amcanın avukatının yaptığı açıklamaya bakarsak, 'Hayır borcun sahibi kendisi. Bir de gözümüze soka soka otellerde tatiller yapıyor. Geceliği 27 - 28 bin liralık otellerde kalıyor' diyor.


Müge Dağıstanlı: Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabını kapatmasıyla ilgili avukat yeni bir açıklama yaptı. Neden kapattı? Çünkü bizlerin ve ailelerinin o lüks harcamaları ve alışverişlerini görmesini istemedi. İşte bu yüzden hesabı kapattı diyor. Bir de ortada fiyatı biçilemeyen bir yüzük var.


Ebru Şancı: Sizce ünlü bir kadın, gerçekten kendi parasını kazanan bir kadın parayla sıkıntısı olan bir adamla evlenir mi? Elini taşın altına koyacak kaç kadın var sizce? Bu benim iddiam. Şöhret olup kendi parasını kazanan hiçbir kadının para sıkıntısı olduğunu bile bile hiçbir adamla sonunu getireceğine inanmıyorum. Sırf Hadise'nin üstüne atmayayım topu. Bizim piyasadaki hiçbir kadın o cenazeyi kaldırmaz. Ne kadar para kazanıyorsa kazansın, hep daha fazlasını ister ya... Olmayacaktır o iş.

Mehmet Dinçerler’e borcundan dolayı haciz iddialarına yönelik açıklamalarda da bulunan Şancı sözlerini şöyle sürdürdü: Bu huzursuzluk sende hep olacak. Avukat o eve devamlı parasını alamadığı için bir icra yollayacak. Siz sakın kendiniz gibi sanmayın. Benim annemde çile çekmiş sizin ananızda çile çekmiştir. Sizde çekmişsinizdir. Sizim hayatta gördüğünüz aldığınız şeyle bizim bu taraftaki hikayeler çok farklı. Bir kere para hırsı ve para aşkı var. Ben bunun içerisinde yokum.

 

 

 

Ebru Şancı'dan Hadise ile Mehmet Dinçerler aşkına olay yorum: 'Bu cenazeyi kaldırmaz' ile ilgili etiketler Hadise Ebru Şancı Müge Dağıstanlı 2. Sayfa mehmet dinçerler alparslan öztürk gülşen yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.