Ebru Şancı'dan çıplak fotoğraflarını paylaşan ünlü isme büyük tepki!

Hamile ünlülerin karnı açık verdiği pozlar sonrası bir televizyon programında, 'Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" şeklinde konuşan sosyetik güzel Ebru Şancı, açıklaması sonrası mankenlik dönemine ait çekilen çıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan gazeteci Seyhan Erdağ hakkında şikayetçi oldu.

Ünlü manken Ebru Şancı, 2014'te aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015'te Belçika'da evlenmişti. Ekim 2016'da da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmiş, mankenliğe veda etmişti.

"KARNI AÇIK POZ VERMEM"

Geçtiğimiz aylarda anne olan Müge Boz, kısa süre önce oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya ve ikinci bebeğini martta doğuran Bergüzar Korel hamilelik dönemlerinde karnı açık pozlar vermişti. Oğlu Marsel'e kavuşacağı anı iple çeken oyuncu Cansu Tosun da geçtiğimiz gün karnı açık poz vermişti. Söz konusu fotoğraflar sonrası Şancı, bir televizyon programında "Karnım açık poz vermemi istiyorlar. 'Hayır' diyorum. Hamile haliyle karnı açık fotoğraf çektirenler beni rahatsız ediyor. Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" şeklinde konuştu.

Ebru Şancı'dan çıplak fotoğraflarını paylaşan ünlü isme büyük tepki!

SEYHAN ERDAĞ PAYLAŞTI

Ünlü gazeteci Seyhan Erdağ iddiaya göre kendisine ait bir sosyal medya hesabından Ebru Şancı'nın mankenlik yaparken çekilen üstsüz fotoğraflarını yayınladı ve fotoğrafların altına, 'Karnı açık poz vermemi istiyorlar ama vermiyorum' diyerek alaylı bir mesaj paylaştı.

Ebru Şancı'dan çıplak fotoğraflarını paylaşan ünlü isme büyük tepki! - Resim : 2

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Seyhan Erdağ'ın paylaşımı sonrası savcılığa başvuran Şancı, 'Mankenlik yaptığım dönemde çekilen görüntülerimi kullanarak beni küçük düşüren Erdağ'ın cezalandırılmasını istiyorum.

Evlendim ve 2 çocuk sahibiyim. 3. Çocuğumu da bekliyorum. Bu yapılan özel hayatımın ihlalidir' diyerek şikayetçi oldu.

 

Ebru Şancı'dan çıplak fotoğraflarını paylaşan ünlü isme büyük tepki! ile ilgili etiketler Ebru Şancı Seyhan Erdağ Savcılık Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.