Ebru Şancı kimdir? Kaç yaşında? İşte Instagram adresi...

Ebru Şancı kimdir? Dün Göztepe maçının ardından futbolcu eşi Alparslan Öztürk'ün yanına inerek dudağından öpen Ebru Şancı hakkında internette araştırmalar yapılmaya başlandı. Ebru Şancı kimdir, nereli, kaç yaşında, Instagram adresi ne gibi sorulara yanıt aranıyor. Ünlü model hakkında merak edilen tüm bu soruların yanıtları haberimizde. Peki Ebru Şancı kimdir? Kiminle evli? İşte Ebru Şancı'nın Instagram adresi ve tüm ayrıntılar...

Ebru Şancı kimdir? Futbolcu kocası Alparslan Öztürk'ü saha ortasında öpen Ebru Şancı gündeme oturdu. Ünlü modeli tanımayanlar da internette araştırma yapmaya başladı. Ebru Şancı kimdir, nereli, kaç yaşında, Ebru Şancı'nın Instagram adresi ne gibi birçok araştırma yapılıyor. Merak edilen tüm bu soruların yanıtları haberimizde. Peki Ebru Şancı kimdir? İşte Ebru Şancı Instagram adresi...

EBRU ŞANCI KİMDİR?

16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında kazandığı bir güzellik yarışmasında tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu.

Eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümleriyle tamamladı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı.

1983 doğumlu olan Ebru Şancı 2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendi.

EBRU ŞANCI MAÇA DAMGA VURDU!

Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk, takımının Süper Lig'de kalmayı garantilemesinin ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Göztepe-Ankaragücü maçının bitiminde sahaya giren manken Ebru Şancı, eşi Alpaslan Öztürk'ü saha ortasında böyle öptü.

 Ebru Şancı kimdir? Kaç yaşında? İşte Instagram adresi...

Bu öpücük sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olurken; Şancı bu fotoğrafı paylaşıp "Bu sene Süper Lig sezonunun en iyi özeti" yorumunu yaptı.

Şancı maç öncesi de eşinin fotoğrafını paylaşıp "Gözüm bugün üstünde! Evde huzur istiyorsan yapman gerekeni biliyorsun" yazmıştı. Bu paylaşıma da yorum ve beğeni yapmıştı.

Ebru Şancı kimdir? Kaç yaşında? İşte Instagram adresi... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.