Ebru Şancı: ''Hadise, İcardi'den hoşlanıyor''

Galatasaray dün sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Karşılaşma Galatasaray'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçı izlemeye giden isimler arasında ünlü popçu Hadise de vardı. Mehmet Dinçerler ile kısa süreli evliliğini sonlandıran Hadise'nin maçı izlemeye gitme nedeninin Galatasaray'da top koşturan Mauro İcardi olduğu öne sürüldü. İkili hakkında çıkan aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mehmet Dinçerler'le olan kısa süreli evliliğiyle ve Ebru Gündeş'in eski Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Hadise hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ve Ümranyiespor Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi. 3-2 Galatasaray'ın galibiyetiyle sonuçlanan maçı izlemeye şarkıcı Hadise de gitti. Hadise maçı, Forvet oyuncusu Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs ile birlikte izledi. Hadise'nin maça Arjantinli yıdız Mauro İcardi'den hoşlandığı için gittiği iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapmaya başlayan Ebru Şancı Öztürk, Hadise ve İcardi iddialarının detaylarını canlı yayında açıkladı.

hadise - icardi

HADİSE'NİN MAÇA GİTME NEDENİ BELLİ OLDU


Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde yorumculardan Ebru Şancı Öztürk, Arto ve Bircan Bali'ye ''Ben geçen hafta size söylemiştim. Siz 'biraz daha bekleyelim' dediniz ama benim bilgiyi aldığım yer çok netti'' diyerek Hadise hakkında yeni bir aşk iddiasında bulundu. Ebru Şancı, Hadise'nin, Wanda Nara'dan yakın zamanda boşandığı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı İcardi'den hoşlandığını öne sürdü.


EBRU ŞANCI AŞK BOMBASINI PATLATTI

İcardi'nin çapkınlığıyla bilindiğini söyleyen Ebru Şancı, ''Hadise de öyle'' diyerek duyanları şoke etti. Konu ile ilgili Ebru Şancı şunları söyledi: ''Bana Galatsaraylı bir futbolcunun eşi laf arasında söyledi. Aslında şu anda iki tarafta bekar. Olabilitesi de olan bir şey. Tescillendi gibi... Biri pop yıldızımız Hadise, diğeri de Galatasaray'ın şu anki yıldızı İcardi. Hadise geçen haftalarda Icardi'den elektrik aldığını, hoşlandığını söylemiş ve tanışmak istediğinin sinyalini vermiş. Bu bir iddia ama bunu bana söyleyen arkadaşım böyle söyledi. Size 'markajını aldı' demiştim. Geçen hafta size söylemiştim, dün de maça gitmiş. Hadise'yi daha önce hiçbir maçta görmemiştik. İcardi de boşandı. Ben bunu söyleyeyim, masada dursun. Çapkınlığıyla biliniyor İcardi. Hadise de öyle... İcardi'nin 5 çocuğu var, 3 çocuk da Hadise'den...''

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Hadise ile İcardi arasındaki yaş farkı dikkat çekti. Hadise 1985, İcardi ise 1993 doğumlu. İkili arasında 8 yaş fark bulunuyor. Hadise, 5 aylık evliliği 30 Eylül'de sonlandırdığı eski eşi Mehmet Dinçerler'den de 3 yaş büyüktü.

wanda nara - icardi

Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yıldız futbolcuyla resmen boşandıklarını duyurmuştu. Nara, "Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim. İş hayatına dönmek istedim, Icardi bunu istemedi. Günde 2 saat idman yapıyor, kalan vaktini evde geçiriyor. Çocuklarla ilgilenmek için bana yardım edebilir değil mi? Ama Icardi kariyer yapmak isteyen kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasının içinde yaşıyor." ifadelerini kullanmıştı.

İcardi'nin Galatasaray'a transferinden sonra eşi ve hem de menajeri olan Wanda Nara ile ayrılıkları dünya basınında da geniş yer bulmuştu. İcardi'nin Türkiye’ye gelir gelmez röportaj vereceği sırada etrafa attığı çapkın bakışlarıyla günlerce konuşulmuştu.

 

 

 

Ebru Şancı: ''Hadise, İcardi'den hoşlanıyor'' ile ilgili etiketler Hadise Mauro Icardi Ebru Şancı Söylemezsem Olmaz Arto Bircan Bali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.