Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile küfürlü mesajlaşmalarını yayınladı

Ebru Şancı, dünkü Galatasaray - Barcelona karşılaşması öncesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'da forma giyen eşi Alpaslan Öztürk'e şans diledi. Instagram'da yayınladığı fotoğrafı, WhatsApp'tan da eşine gönderip fikrini alan Şancı'nın fotoğrafına Alpaslan Öztürk'ten gelen yorum ağızları açıkta bıraktı. Ebru Şancı, eşinin fotoğrafına yaptığı küfürlü yorumu Instagram hesabından yayınladı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Alpaslan Öztürk'ün 2015 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve 3 çocuğunun annesi Ebru Şancı, Instagram'dan yaptığı paylaşımla gündem oldu. Eski manken, eşine maç öncesi Galatasaray formasıyla çekildiği fotoğrafını gönderdi. Alpaslan Öztürk'ün eşinin fotoğrafına yaptığı yorum ise şoke etti.


Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile küfürlü mesajlaşmalarını yayınladı

Ebru Şancı, eşiyle arasında geçen WhatsApp konuşmasını Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçileriyle paylaştı. Öztürk'ün eşinin fotoğrafı için yaptığı yorum ise şaşırttı.

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile küfürlü mesajlaşmalarını yayınladı


Ebru Şancı, Galatasaray'da top koşturan eşi Alpaslan Öztürk'e formalı bir fotoğrafını gönderdi. Şancı, bu fotoğraf üzerine kocasından gelen küfürlü karşılığı ve mesajlaşmalarını sosyal medya üzerinden yayınladı. Yıldız futbolcu, eşinin Galatasaray formalı fotoğrafına "Ne büyük kafa çıkmışsın. Gözün biri büyük bir küçük" yorumunda bulundu. 3 çocuk annesi Şancı, konuşmanın ekran görüntüsünü "Kocam beni hep çok güzel bulmuştur." notuyla paylaştı.

 

 

Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile küfürlü mesajlaşmalarını yayınladı ile ilgili etiketler Ebru Şancı Sosyal Medya Galatasaray alpaslan oztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.