Ebru Şallı'yı isyan ettiren ölüm haberi

Bir süredir ABD'de olan eski manken Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş, Türkiye'ye dönerek soluğu Bodrum'da almışlardı. Teknelerini Cennet Koyu'nda demirleyen Şallı'nın teyzesinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Ebru Şallı, Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak 'çok şükür böyle bir durum yok' dedi.

Uzun zamandır ABD'de bulunan eski manken Ebru Şallı ile iki yıl aşk yaşayıp 2019 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Uğur Akkuş ile birlikte Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Tekne tatili yapan ve mavi tura çıkmaya hazırlanan çiftin aldıkları kötü haberin ardından apar topar İstanbul'a döndükleri iddia edildi. 


TEYZESİ HAYATINI KAYBETTİ İDDİASI

Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde teyzesinin hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Teyzesinin vefat haberini alınca apar topar eşi Uğur Akkuş ile birlikte tüm işlerini ve tatillerini iptal ettiği ve soluğu annesi Şefiye Şallı'nın yanında aldığı iddiası ortaya atıldı. 

Ebru Şallı, Instagram hesabından gerçeği açıkladı. Ebru Şallı, Instagram hesabından gerçeği açıkladı.  Şallı, teyzesinin ölüm haberlerini yalanladı. 

İşte Şallı'nın o açıklaması...

Ebru Şallı

Şallı'nın, 2002–2013 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Harun Tan'dan dünyaya gelen 10 yaşındaki oğlu Pars Tan lenfoma kanseri sebebiyle 2020 yılında hayatını kaybetmişti.

 

Ebru Şallı'yı isyan ettiren ölüm haberi ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş vefat Bodrum tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.