Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü estetik iddiasını beraberinde getirdi

45 yaşındaki eski model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf karesi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Şallı'nın yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. Her zamanki alışılan görüntüsünden bambaşka yeni bir görünüme kavuşan Şallı'nın yüzüne ne olduğu merak edildi. Ünlü ismin sosyal medyada estetik yaptırdığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars'ı 2020 yılında kaybeden iki çocuk annesi Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda da 64 yaşındaki babası Şükrü Şallı'yı kaybetmenin acısını yaşamıştı. Yaşadığı zor günleri atlatmaya çalışan Ebru Şallı aktif kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.


YENİ FOTOĞRAF KARELERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yüzüne yaptırdığı sayısız operasyonlarla eski halinden eser kalmayan Ebru Şallı'nın son görüntüsü hayrete düşürdü. 2,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden fotoğraf karelerini yayınlayan Şallı'yı görenler tanıyamadı.

 

ESTETİK Mİ, PHOTOSHOP MU?

Bambaşka bir görünüme kavuşan Şallı'nın yüzüne ne olduğu merak edilirken sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı. Şallı'nın fotoğraf karesini Instagram kullanıcılarını ikiye böldü. Ünlü modelin yüzüne yeni bir estetik yaptırdığını iddia edenler de oldu fotoğrafına photoshop yaptığını ileri sürenler de.


Gözler paylaştığı fotoğraf karesiyle sosyal medyada kısa sürede gündem olan Ebru Şallı'dan gelecek açıklamaya çevrildi. İşte Ebru Şallı'nın çok konuşulan o fotoğraf karesi...

Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü estetik iddiasını beraberinde getirdi

Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü estetik iddiasını beraberinde getirdi

Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü estetik iddiasını beraberinde getirdi ile ilgili etiketler Ebru Şallı Sosyal Medya Instagram estetik photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.