Ebru Şallı'nın photoshopsuz doğal görüntüsü şoke etti! Diz kapaklarındaki kırışıklıklar ve yüzündeki şişlik...

2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü ve boşancağı iddialarıyla adından söz ettiren eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı (45) doğal görüntüsüyle herkesi şoke etti. Sosyal medya paylaşımlarındaki karelerine photoshop ve filtre uygulayan Ebru Şallı'nın en doğal hali katıldığı etkinlikle ortaya çıktı.

Son dönemde eşi Uğur Akkuş ile evliliğinde sorunlar çıktığı ve boşanacakları iddialarıyla gündeme gelen Ebru Şallı bu kez de dış görünüşüyle adından söz ettirdi. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından sık sık paylaşımda bulunan, paylaşımlarına da photoshop uygulamayı ihmal etmeyen Ebru Şallı'nın doğal hali şaşırttı.


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Sosyal medya paylaşımlarında sık sık photoshop yaptığı için eleştirilen Ebru Şallı'nın gerçek hayattaki görüntüsü şoke etti.

Ebru Şallı'nın photoshopsuz doğal görüntüsü şoke etti! Diz kapaklarındaki kırışıklıklar ve yüzündeki şişlik...

DİZ BÖLGESİNDEKİ KIRIŞIKLIKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Önceki gün bir davette boy gösteren eski mankenin, diz bölgesindeki kırışıklıklar ve yüzünün bir hayli şiş hali, "Photoshop gitti, gerçek göründü" yorumları yaptırdı. Bu arada Ebru Şallı, son dönemde eşi Uğur Akkuş'un adının karıştığı şiddet olaylarıyla ilgili ise yine sessiz kalmayı tercih etti.

 Ebru Şallı'nın photoshopsuz doğal görüntüsü şoke etti! Diz kapaklarındaki kırışıklıklar ve yüzündeki şişlik... - Resim : 2

 

Ebru Şallı'nın photoshopsuz doğal görüntüsü şoke etti! Diz kapaklarındaki kırışıklıklar ve yüzündeki şişlik... ile ilgili etiketler Ebru Şallı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.