Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi

Son dakika... Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 1 yıldır lenfoma tedavisi gören 8 yaşındaki oğulları Pars, dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Pars daha önce iki kez ilik nakli olmuştu.

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İKİ KEZ İLİK NAKLİ OLMUŞTU

Ünlü mankenin oğlu yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu ve daha önce iki kez ilik nakli olmuştu.

Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi

EĞİTİMİNE ARA VERİLMİŞTİ

Harun Tan ile olan evliliğinden 2 oğlu bulunan ünlü manken ve sunucu Şallı, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada oğlu Pars’ın yakalandığı lenfoma hastalığı nedeniyle bir yıldır zor günler geçirdiklerini söylemişti.

Şallı, "Önceliğim Pars'ın sağlığı. Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi." demişti.

Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi - Resim : 2

LENFOMA NEDİR?

Lenfoma, bağışıklık sisteminin parçalarından biri olan lenfatik sistemden köken alan kanserleri anlatan genel bir terimdir. Lenfomalar; lenf bezi kanseri olarak bilinirler ancak organlarda da lenf bezini tutmadan hastalık ortaya çıkarabilir.

Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Ebru Şallı Hastane pars lenfoma harun tan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.