Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı

Ebru Şallı, henüz 9 yaşındayken 16 Nisan 2020'de lenfoma kanseri nedeniyle hayatını kaybeden oğlu Pars Tan'ı duygusal sözlerle andı. Harun Tan'dan dünyaya gelen oğlu Pars'ın ölümünün ikinci yıldönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ebru Şallı'nın fotoğraf karelerine düştüğü not yürekleri sızlattı.

45 yaşındaki model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın, 2002–2013 yılları arasında evli olduğu Harun Tan'dan dünyaya gelen oğlu Pars Tan lenfoma kanseri nedeniyle 16 Nisan 2020 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle vefat eden Pars Tan'ın ölümü Ebru Şallı'yı derinden etkilemişti. Zaman zaman oğlu Pars ile olan fotoğraflarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Ebru Şallı, Pars'ın vefatının 2. yılında da paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi.

 ''TEKRAR KAVUŞACAĞIZ''


Oğluyla çekilen bir dizi fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Ebru Şallı, oğlunun vefatının 2. yılında duygusal sözlerle andı. Ebru Şallı, 'Ponçiğim' dediği oğlu Pars'a ''Poncigim sen benimlesin. 2 yıl degil, 200 yılda gecse seninle bu anı tekrar yasayacagız. Kavusacagız biliyorum. O eşsiz kokunu yine içime çekecegim.. Kelimelerin yetmedigi bi noktadayım.. seni tarifsiz seviyorum!'' sözleriyle seslendi.

Harun Tan ise oğlunun mezarına ektiği menekşelerin fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşarak renkli kalp emojileri koydu. Harun Tan paylaşımına, Ahmet Kaya'nın 'kendine iyi bak' şarkısını ekledi.

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı

Evladını çok küçük yaşta kaybeden acılı anne Ebru Şallı'nın bu paylaşımı yürekleri sızlattı. Takipçileri Şallı'nın bu paylaşımına duygu dolu yorumlarda bulundu.

İşte Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan ile yaptığı paylaşımdan kareler...

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı - Resim : 2

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı - Resim : 3

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı - Resim : 4



Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı - Resim : 5

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı - Resim : 6

Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın vefatının ikinci yıldönümünde yaptığı paylaşım yürekleri sızlattı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Sosyal Medya Instagram Pars Tan harun tan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.