Ebru Şallı'nın oğlu lenfomaya yakalandı!

Son dönemde Uğur Akkuş ile olan ilişkisiyle gündeme gelen eski model Ebru Şallı, 8 yaşındaki oğlu Pars'ın lenfoma hastalığına yakalandığını ve zor günler geçirdiğini açıkladı.

Uğur Akkuş ile aşk yaşayan model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Habertürk TV'de yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu Burası Haftasonu programına konuk oldu.

Canlı yayında oğullarının özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Şallı, 8 yaşındaki oğlunun yaklaşık 1 yıldır lenfoma hastalığıyla mücadele ettiğini anlattı.

Ebru Şallı'nın oğlu lenfomaya yakalandı!

"AİLECE HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Şu sıralar nişanlısı Uğur Akkuş ile düğün hazırlığı yapan Ebru Şallı, özel hayatına gelen eleştirilerin umurunda olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Önceliğim Pars'ın sağlığı" diyerek yaşadığı zor günleri anlattı. Geçen yıl lenfoma hastalığına yakalanan 8 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreçten de bahseden Ebru Şallı, şunları söyledi: "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi." 

Ebru Şallı'nın oğlu lenfomaya yakalandı! - Resim : 2

Ebru Şallı'nın oğlu lenfomaya yakalandı! ile ilgili etiketler Habertürk Ebru Şallı Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.