Ebru Şallı'nın İç Çamaşırları Hastanede Kayboldu! Uğur Akkuş Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Tüp bebek tedavisi gören Ebru Şallı'nın tedavi gördüğü hastanede iç çamaşırları kayboldu. Hastaneye giden Uğur Akkuş olay çıkarıp, ortalığı ayağa kaldırdı.

Bir süre önce boşanacakları gündeme gelen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti bu kez bambaşka bir olayla gündeme geldi. Tüp bebek tedavisi gördüğü hastanede iç çamaşırları kaybolan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş durumu öğrenince olanlar oldu.

İÇ ÇAMAŞILARI KAYBOLDU

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; doktorlarla görüşen 45 yaşındaki eski manken, aldığı "Anne olmak için bir engeliniz yok" cevabıyla sevinmişti. Yaklaşık 1 haftadır karar verme aşamasında olan Şallı, önceki gün hastanenin yolunu tuttu. Tüp bebek tedavisine başlayan Şallı'ya ilk transfer yapıldı.

Sonucu heyecanla beklemeye başlayan Şallı ve eşi Uğur Akkuş, saat 16.00'da girdikleri hastaneden akşam 22.00'da çıkarken yaşadıkları olayla gerildi. İddiaya göre işlem sırasında ünlü sunucunun iç çamaşırları kayboldu. Bu durumu duyunca çılgına dönen Uğur Akkuş, hastaneyi ayağa kaldırdı.

KAMERA KAYITLARINI İNCELEMEK İSTEDİ

Hatta iş insanının kamera kayıtlarının incelenmesini istediği de konuşulanlar arasında. Daha sonra evlerinin yolunu tutan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, 10 gün sonra gelecek gebelik haberini heyecanla beklemeye başladı.

Ebru Şallı'nın İç Çamaşırları Hastanede Kayboldu! Uğur Akkuş Ortalığı Ayağa Kaldırdı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.