Ebru Şallı'nın evli sevgilisine şok!

Televizyon programlarında aleyhinde açıklamalar yapan sunucu Seda Akgül ile Hakan Ural hakkında önleyici tedbir kararı verilmesi için mahkemeye başvuran Uğur Akkuş'un, bu talebi geri çevrildi.

Ebru Şallı'yla yaşadığı yasak aşkla bu yaza damgasını vuran ünlü iş adamı Uğur Akkuş, hakkında yapılan haberlere tahammül edemiyor. Son olarak Tv8'de Seda Akgül ve Hakan Ural'ın programında haberlerinin çıkmasına sinirlenen Akkuş, mahkemenin yolunu tutmuştu.

hd-ebru-sall-173405ZU

TALEBİ REDDEDİLDİ

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ebru Şallı ile birliktelik yaşayan iş adamı Uğur Akkuş, televizyonda aleyhinde açıklamalar yapan Seda Akgül ile Hakan Ural hakkında önleyici tedbir kararı verilmesi için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme, Uğur Akkuş'un iddialarının ceza kanunu kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, Akgül ile Ural'a istenen tedbir kararı talebinin reddine karar verdi.

Ebru Şallı'nın evli sevgilisine şok! ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş Hakan Ural dava sada akgül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.