Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un ABD tatilinden dönerken tutuklandığı ortaya çıktı

Ebru Şallı ile yaptığı evlilikle adını duyuran, son dönemde adı haciz ve dolandırıcılık iddialarıyla gündemden düşmeyen iş insanı Uğur Akkuş'un geçtiğimiz ay Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olduğu ortaya çıktı. Akkuş'un, ABD tatilinden döndükten sonra tutuklandığı cezaevine gönderildiği öğrenildi.

2 çocuğunun annesi Gonca Akkuş ile 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra 2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş gündemden düşmüyor. Şallı ile geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı konuşulan Uğur Akkuş'un, ABD tatilinden döndükten sonra tutuklandığı cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Eski eşi Gonca Sağlam'ı 18 Aralık 2016'da darp edip burnunu kıran Akkuş, açılan davada basit yaralama suçundan yargılanmıştı. 1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasından hüküm giyen Uğur Akkuş'un hakkında kesinleşmiş karar 7 Eylül 2021'de verildi.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un ABD tatilinden dönerken tutuklandığı ortaya çıktı

SALGIN NEDENİYLE HAPİSTEN ÇIKMIŞ

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi'nin itirazını reddettiği Akkuş'un cezaevi günlerinin başladığı ortaya çıktı. Akkuş'un 28 Şubat 2022'de Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.

 

 

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un ABD tatilinden dönerken tutuklandığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Uğur Akkuş Ebru Şallı hapis Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu gonca akkuş tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.