Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında 'dolandırıcılık' iddiası

2019 yılında nikah masasına oturan Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş hakkındaki şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Ebru Şallı’nın iş insanı eşi Uğur Akkuş'un 30 milyon dolarlık bir vurgun yaptığı ve bu nedenle Akkuş'un evi ile ofisine haciz gittiği, çiftin ABD’ye kaçtığı iddia edildi.

İki çocuğunun annesi Gonca Sağlam'dan 2018 yılında boşandıktan bir yıl sonra Ebru Şallı ile hayatını birleştiren Uğur Akkuş'un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi.


HAYALİ ARSA SATIŞI YAPTI İDDİASI

Posta'da yer alan habere göre; Uğur Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında 'dolandırıcılık' iddiası


Mahkeme kararıyla Uğur Akkuş'un evi ile ofisine haciz gittiği belirlendi. Uğur Akkuş'un Trump Towers'taki ofisinde polis eşliğinde haciz yapıldı.

 

HACİZ SIRASINDA ABD'DE OLDUKLARI SAPTANDI

Haciz sırasında Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un Amerika’da olduğu saptandı. Akkuş ile Şallı’nın bu dava nedeniyle ülkeye dönmeyeceği ve Amerika’ya yerleşme planları yaptıkları öne sürüldü.

 

 

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında 'dolandırıcılık' iddiası ile ilgili etiketler Uğur Akkuş Ebru Şallı dolandırıcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.