Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş eski eşiyle mahkemelik olmuştu! Nafaka davasında karar çıktı

Eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın 2019'de evlendiği iş insanı eşi Uğur Akkuş, 2018 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Gonca Sağlam'a nafaka davası açtı. Ödediği nafakanın düşürülmesini isteyen Uğur Akkuş'un talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, eski eşi ve kızı ile oğlunun annesi Gonca Sağlam'a nafaka davası açtığı ortaya çıktı. Ebru Şallı ile 2019 yılının Eylül ayında Ebru Şallı ile Çırağan Sarayı’nda dünyaevine giren Akkuş, eski eşine ödediği nafaka miktarının düşürülmesini talep etti.

Mahkeme Uğur Akkuş'un, iki çocuğu için 500'er lira iştirak nafakası ödemesine, eski eşi için ise 600 lira yoksulluk nafakası vermesine karar verdi. Ayrıca Uğur Akkuş'un 30 bin Tl maddi 30 bin TL de manevi olmak üzere tazminat ödemesine de hükmetti. Bunun üzerine Uğur Akkuş 20 Ocak tarihinde, eski eşine ödemekte olduğu nafakanın düşürülmesi amacıyla İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

MAHKEMEDEN UĞUR AKKUŞ'UN TALEBİNE RET

Mahkemenin, Akkuş'un maddi durumunun yerinde olduğuna karar verdiği ve nafakanın düşürülmesi talebini reddettiği ortaya çıktı.


Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş eski eşiyle mahkemelik olmuştu! Nafaka davasında karar çıktı


NE OLMUŞTU?

Finansçı Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş 2007 yılında evlendi. Çiftin biri kız biri erkek iki çocukları oldu. Uğur Akkuş’a 3 kere boşanma davası açıp feragat eden Gonca Akkuş, dördüncü kez boşanmak için dava açmıştı. Eşinin kendisini aldattığını ve şiddet uyguladığını ileri süren Gonca Akkuş, 20 milyon TL maddi, 20 milyon TL manevi toplam 40 milyon TL tazminat, kendi için 20 bin TL çocukları içinde 10’ar bin TL aylık nafaka istemişti.

Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş mahkemeye boşanma protokolünü sundu. Mahkeme Uğur Akkuş çiftinin boşanmasına karar verdi. Protokole göre Uğur Akkuş çocuklarına Trump Towers’ta birer daire verdi. Çocukların velayeti annede kalırken Uğur Akkuş’un 2 çocuğu ve Gonca Akkuş için 2’şer bin TL’den toplam ayda 6 bin TL nafaka ödenmesine karar verildi.

 

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş eski eşiyle mahkemelik olmuştu! Nafaka davasında karar çıktı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş mahkeme dava gonca sağlam nafaka davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.