Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününde yürek burkan paylaşım

Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve 2020 yılında lenfoma kanseri sebebiyle hayatını kaybeden oğlu Pars Tan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. 2 yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenik düşen Pars eğer yaşasaydı bugün 11 yaşında olacaktı.

Ebru Şallı, 16 Nisan 2020'de henüz 9 yaşındayken kaybettiği oğlu Pars Tan'ın yeni yaşını duygusal sözlerle kutladı. Harun Tan'dan dünyaya gelen oğlu Pars'ın vefatıyla büyük bir acı yaşayan Ebru Şallı, 'ponçiğim' dediği oğluyla olan bir karesini 3 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladı.

Ünlü manken, pilates eğitmeni, sunucu Ebru Şallı fotoğrafların altına, 'İyi ki doğdun meleğim. İyi ki, iyi ki, iyi ki senin gibi bir melekle yaşadım ben... Çok şanslıyım… Ben hep seninleyim Ponçiğim hep' notunu düştü.


İşte Ebru Şallı'nın o paylaşımı...

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününde yürek burkan paylaşım

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününde yürek burkan paylaşım - Resim : 2

Ebru Şallı'nın 2002–2013 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Harun Tan'dan dünyaya gelen 17 yaşında Beren Tan adında bir oğlu daha bulunuyor. 

 

 

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününde yürek burkan paylaşım ile ilgili etiketler Ebru Şallı Pars Tan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.