Ebru Şallı'dan duygusal Pars paylaşımı!

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve iki yıl boyunca kanserle mücadele eden oğlu Pars, 16 Nisan'da hayatını kaybetmişti. Zor günler geçiren eski manken, sosyal medya hesabından duygulandıran paylaşımlar yaptı.

15 Ağustos'ta eşi Uğur Akkuş'un 36'ncı yaş gününü kutlayan Ebru Şallı, birlikte verdikleri pozu paylaşıp "En mutlu yaşın olsun aşkım. Meleğimin uğuristanı" yazmıştı. Dört ay önce kaybettiği oğlu Pars'a 'meleğim' diyen Şallı’nın verdiği poz eleştirilmişti.

Ebru Şallı, "Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar" diyerek isyan etmişti.

"HER GECE ETTİĞİM DUAYI KABUL ET"

Ebru Şallı, dün kolunda oğlu Pars'ın yaptığı bileklikle fotoğrafını paylaştı, "Meleğim her gece ettiğim duayı kabul et, bekliyorum" mesajını yazdı.

43 yaşındaki eski manken, daha sonra ise oğlu ile Bodrum'da çekilen fotoğrafını, "Çok özledim melek kokulum" notuyla Instagram'da yayınladı.

Ebru Şallı'dan duygusal Pars paylaşımı!

Ebru Şallı'dan duygusal Pars paylaşımı! - Resim : 2

 

Ebru Şallı'dan duygusal Pars paylaşımı! ile ilgili etiketler ölüm Ebru Şallı vefat pars
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.