Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! Vefat eden oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı...

Ebru Şallı, geçtiğimiz yıl nisan ayında 9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenf kanseri sebebiyle kaybetmişti. Şallı, oğlu Pars'ın doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı.Şallı paylaşımında, "Eşsiz kokun hep hücrelerimde benimle hep" ifadelerini kullandı..

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki küçük oğlu Pars, geçtiğimiz sene nisan ayında uzun süredir mücadele ettiği lenfoma nedeniyle hayatını kaybetti. Evlat acısıyla yıkılan Ebru Şallı, oğlunun doğum gününde duygusal paylaşımlar yaptı.

 Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! Vefat eden oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı...

"BEN BU MELEKLE 9 YIL YAŞADIM"

Oğlunun acısıyla sarsılan ve zor günler geçiren Ebru Şallı, Pars'ın doğum günü için Instagram hesabından art arda paylaşımlar yaptı. Oğlunun doğduğu günden büyüdüğü dönemlere kadar birçok fotoğrafını paylaşan Şallı, "Ben bu melekle 9 yıl yaşadım" notunu yazdı.

"TÜM TÜRKİYE ŞAHİT OLDU, MELEKLER DE YAŞAR"

Daha sonra oğlunun bir fotoğrafını daha paylaşan ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

"Seni tarifsiz seviyorum ponçiğim. İyi ki doğdun meleğim benim. Doğum günün kutlu olsun iyi ki seni doğurmuşum. Bana yaşattığın her şey için mesajların ve işaretlerin için sana teşekkür ederim. Eşsiz kokun hep hücrelerimde benimle hep, her an meleğim. Tüm Türkiye şahit oldu, melekler de yaşar."

Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! Vefat eden oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı... - Resim : 2

 

Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! Vefat eden oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı... ile ilgili etiketler Ebru Şallı pars lenfoma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.