Ebru Şallı yeni yaşını böyle kutladı!

Geçtiğimiz yıl oğlu Pars'ı kanser hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü manken Ebru Şallı, doğum gününü eşi Uğur Akkuş ile birlikte gittikleri Tulum tatilinde kutladı. Şallı, eşi Akkuş'la çekildiği aşk pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Evlilikleri dolu dizgin giden Ebru Şallı ve Uğur Akkış, dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan Tulum'a gitti. Şallı, doğum gününü kutlamak için gittiği Tulum'da eşi Akkuş'la çekildiği tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Ebru Şallı yeni yaşını böyle kutladı!

Geçtiğimiz gün 44 yaşına basan Ebru Şallı, Kapadokya ziyaretinin ardından hemen tatile çıkmıştı. Akkuş'la önce Los Angeles'a giden Şallı ardından soluğu Miami'de almıştı. Eşi Ebru Şallı'ya Miami'de romantik bir sürpriz yapan Akkuş, kiraladığı özel bir uçağın kuyruğuna İngilizce, "Sen dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum" yazdırmıştı.

TUTULM'DA TATİL

Amerika seyahatinin ardından yeni bir tatil rotası oluşturan çift, son yılların oldukça popüler tatil merkezi haline gelen Tulum'a gitti. Eşiyle yaptığı tatilin her anını sosyal medya hesabından paylaşan Şallı, baş başa çıktıkları tatilin her anında doğum günü kutlamalarına da devam etti.

Ebru Şallı yeni yaşını böyle kutladı! - Resim : 2

"BU MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Akşam yemeğine çıktıkları sırada eşinin doğum günü sürprizi karşısında adeta şaşkına dönen Şaşşı, pastasını üflemeden önce çekilen fotoğrafını, "Dileğimi tuttum. Bu güzel mesajlar için herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bu harika doğum günü için Uğur'uma çok teşekkür ederim" notuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Ebru Şallı yeni yaşını böyle kutladı! - Resim : 3

Tatillerine büyük bir keyifle devam eden Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinin bir sonraki rotasının ise hangi ülke olacağı takipçileri tarafından en çok merak edilen konulardan biri. 

Ebru Şallı yeni yaşını böyle kutladı! ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş Doğum günü tulum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.