Ebru Şallı: Kimseye hesap vermek zorunda değilim!

Dört ay önce oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı moral tatiline devam ediyor. Önceki gün 36 yaşına giren eşi Uğur Akkuş'un doğum gününü kutlayan ve sosyal medya hesabında paylaşım yapan Şallı eleştiri yağmuruna tutuldu.   

Eski manken Ebru Şallı, önceki gün 36 yaşına basan eşi Uğur Akkuş'un doğum gününü kutladı. Birlikte verdikleri pozu paylaşan Şallı, "En mutlu yaşın olsun aşkı. Meleğimin uğuristanı" yazdı. Dört ay önce kaybettiği oğlu Pars'a 'meleğim' diyen Şallı'ya eleştiri yağdı. Ebru Şallı da kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

"KİMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Posta'nın haberine göre; kendisine gelen eleştirilerin ardından konuşan Ebru Şallı, "Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar" diye isyan etti.

Dört ay önce lenfoma hastalığı nedeniyle küçük oğlu Pars'ı toprağa veren Ebru Şallı, zor günler geçirmiş ve ardından eşi Uğur Akkuş ile Bodrum'daki evlerine gitmişti.

Son haftalarda paylaştığı tatil fotoğrafları yüzünden eleştirilere maruz kalan Şallı, geçtiğimiz günlerde de "Sosyal medya ölmemi istiyor. Pars'ın vasiyet' beni böyle görmekti. Yavrum 'Anne hep böyle güzel, genç bakımlı kal. Bana söz ver’ demişti. Oğlumun isteğini yerine getiriyorum. Kötü yorum yapanları da Allah'a havale ediyorum. Ailem hep yanımda” diye sitem etmişti.

Ebru Şallı: Kimseye hesap vermek zorunda değilim! ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş pars
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.