Ebru Şallı ile Harun Tan'ın oğlu Beren Tan 18 yaşına bastı

2002–2013 yılları arasında evli olan Ebru Şallı ve Harun Tan çiftinin oğlu Beren Tan 18 yaşına girdi. 45 yaşındaki model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı oğlu Beren Tan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Beren Tan son haliyle görenleri şaşırttı.

2020 yılında, 10 yaşındaki Pars Tan'ı lenfoma kanseri sebebiyle kaybeden Ebru Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Beren 18 yaşına bastı. Oğlunun 1 ve 18. yaşlarına ait iki fotoğraf karesini paylaşan Şallı, Beren'in doğum gününü kutladı.

Yakışıklığıyla dikkat çeken Beren sosyal medyada gündem oldu. Ebru Şallı daha önce verdiği bir röportajda "Benim kocaman oğlum var gözümün içine bakıyor. Ayakta durmak zorundayım eşim var başka çocuklarımız da var" sözleriyle yaşadığı zor günleri anlatmıştı.


Ebru Şallı ve Harun Tan'ın gözlerden uzakta bir yaşam süren, kameralar önünde pek fazla yer almayan oğlu Beren'in son hali hayrete düşürdü.

İşte Ebru Şallı ile Harun Tan'ın oğlu Beren'in son hali...

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın oğlu Beren Tan 18 yaşına bastı

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın oğlu Beren Tan 18 yaşına bastı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Beren Tan harun tan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.