Ebru Şallı hamile mi?

Ebru Şallı, önceki gün iş adamı eşi Uğur Akkul'la Bebek'te görüntülendi. Röportaj esnasından bir milli piyango satıcısı Ebru Şallı'ya, "Bilet almaz mısınız Ebru Hanım?" dedi. Şallı ise, "Ben aşkta kazandım" yanıtını vererek gülümsedi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ebru Şallı, önceki gün iş adamı eşi Uğur Akkuş’la Bebek’te görüntülendi. Baş başa kahvaltı yapan mutlu çift, kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hayli keyifli oldukları gözlenen ikiliden Şallı, röportaj yaptığı sırada eşi Akkuş ise aracın direksiyonuna yöneldi. Güne yürüyüşle başladıklarını belirten Şallı, "Genelde ormanda yürüyüş yapmayı tercih ediyoruz haftanın iki üç günü. Bugün hava güzel diye sahil kenarını tercih ettik" şeklinde konuştu.

 6 km yol yürüdüklerini söyleyen Şallı, "Bu kadar yürümenin arkasından kuruvasanı hak ettik" dedi.  Eşinin iyi bir sporcu olduğunu söyleyen Şallı, "Pilates ve boks yapıyor, koşuyor. Her zaman spor yapıyor. Pilatesi söylemiştim, 2 senedir yapıyor" açıklamasını yaptı.

"GÖRÜŞMELER YAPMIŞ OLABİLİR"

Eşinin medya patronu olmak için görüşmeler yaptığını söyleyen Şallı, "Sonuçta yatırımcı, görüşmeler yapmış olabilir. Anlaşır, anlaşamaz bilemeyiz. Birçok görüşmeleri oluyor ama bir çoğunu duymuyorsunuz zaten" dedi.

Ebru Şallı'dan Uğur Akkuş açıklaması: Ben aşkta kazandım - Magazin haberleri

"HAMİLE OLSAM SÖYLERİM"

Hamilelik iddialarına cevaplayan Şallı, "Olsa çıkar söylerim, emin olun" dedi.

"BEN AŞKTA KAZANDIM"

Röportaj esnasında bir milli piyango satıcısı Ebru Şallı'ya, "Bilet almaz mısınız Ebru Hanım?" dedi. Şallı ise "Ben aşkta kazandım" yanıtını vererek gülümsedi.

Ebru Şallı hamile mi? ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.