Ebru Şahin'in yeni projesi ve partneri belli oldu

Basketbolcu Cedi Osman ile 2 Temmuz'da Kuzey Makedonya'da nikah masasına oturan güzel oyuncu Ebru Şahin Osman'ın yeni projesi belli oldu. Hercai ve Destan dizileriyle kariyerinde büyük bir çıkış yalayan Ebru Şahin Osman, Netflix'te yayınlanacak olan 'Centilmen' filmiyle yeniden izleyici karşısına çıkacak ve filmdeki partneri ise Çağatay Ulusoy olacak.

15 Mart 2019 - 25 Nisan 2021 tarihleri arasında atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan Şadoğlu karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ebru Şahin Osman, 23 Kasım 2021 - 15 Eylül 2022 tarihleri arasında atv'de ekrana gelen Destan dizisinde Akkız rolüne hayat vermişti. Bu iki yapımla hafızalara kazınan 28 yaşındaki genç ve yetenekli oyuncunun ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olmuştu.

İki yıldır aşk yaşadığı Cedi Osman ile 2 Temmuz'da Kuzey Makedonya'da nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin, 7 Temmuz'da aşklarının başladığı Çeşme'de düğün yapmıştı. Evlendikten sonra herhangi bir projede yer alıp almayacağı belirsiz olan Ebru Şahin'den güzel haber geldi.

NETFLİX İÇİN ÇEKİLECEK FİLMDE ROL ALACAK

Tv100'ün haberine göre; Ebru Şahin’in Destan’dan sonra çekeceği proje büyük merak konusuydu. Başarılı oyuncu son olarak OGM Pictures’la 1 yıllık anlaşma imzalamış ve buna göre şirketin hayata geçireceği projeler arasında beğendiği dizi ve filmde rol alacaktı. Amerika’dan dönen Ebru Şahin, kararını verdi ve OGM Pictures’ın Netflix için çekeceği “Centilmen” filmiyle anlaştı.

PARNERİ ÇAĞATAY ULUSOY OLACAK

Başarılı kariyer grafiğiyle dikkat çeken Ebru Şahin, merakla beklenen filmde Çağatay Ulusoy’la partner olacak. Onur Bilgetay’ın yöneteceği, Deniz Madanoğlu’nun ise yazdığı filmde arkadaşıyla beraber jigololuk yapan bir adamın bir genç kıza aşık olmasıyla değişen hayatı etkili bir dille anlatılacak.

çağatay ulusoy

 

Ebru Şahin'in yeni projesi ve partneri belli oldu ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman Çağatay Ulusoy Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.