Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın evlilik tarihi belli oldu! İki düğün yapacaklar

atv'de ekrana gelen 'Destan' dizisinde Akkız karakterine hayat veren 27 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin ile NBA'de mücadele eden aynı yaştaki basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ın nikah yeri ve tarihi belli oldu. Hayatını birleştirmeye hazırlanan ikili önümüzdeki Haziran'da NBA sezonunun bitmesinin ardından evlenecek. Çift iki ayrı düğün yapacak. İşte detaylar...

atv'de ekrana gelen Destan dizisinde 'Akkız' karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Cedi Osman düğün için hazırlıklara başladı.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Final yapan 'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle şöhreti yakalayan Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, geçtiğimiz Eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İlişkileri 2020 yazında İzmir Alaçatı’da başlayan çiftten Şahin, Kapadokya'da sevgilisine "Evet" yanıtını vermişti.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın evlilik tarihi belli oldu! İki düğün yapacaklar

Şahin'in dört milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da yayınladığı mutluluk kareleri yaklaşık bir milyon beğeni almış ve yüzlerce tebrik mesajı gelmişti.

SEZON BİTER BİTMEZ EVLENECEKLER

Uzun süredir birlikte olan, aşklarını her fırsatta dile getiren Cedi Osman ve Ebru Şahin, dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Düğün için kolları sıvayan çift, haziranda NBA sezonunun bitmesinin ardından nikâh masasına oturacak.

ÇEŞME VE AMERİKA'DA DÜĞÜN YAPACAKLAR

Osman ve Şahin, iki ayrı düğün yapacak. İlki Osman'ın ailesinin yaşadığı ve aşklarının başladığı Çeşme'de yapılacak. İkincisi ise basketbolcunun kariyerini sürdürdüğü Amerika'da olacak.

 

 

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın evlilik tarihi belli oldu! İki düğün yapacaklar ile ilgili etiketler Cedi Osman Ebru Şahin Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.