Ebru Şahin ve Cedi Osman aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi...

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Bu aşk iddialarına ilk tepki Ebru Şahin'den geldi. Şahin hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Rol aldığı ‘Hercai’ dizisiyle şöhreti yakalayan Ebru Şahin'in tatil için gittiği Alaçatı’da basketbolcu Cedi Osman ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

Bir haftadır tatil yapan ve görüntü vermemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan çiftin, ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı da iddialar arasındaydı. Sosyal medyadan da birbirlerini takibe alan ikilinin önceki akşam da Boop Alaçatı’da baş başa yemek yediği söyleniyordu. Ama Ebru Şahin bu iddialara jet hızında yanıt verdi.

Şahin açıklamasında şunları söyledi:

''BENİM RÜZGARIM O KADAR SERT ESMİYOR''

Ebru Şahin ve Cedi Osman aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi...

"Aynı akşam aynı yerde iki farklı kişiyle baş başa yemek yemişim, iki ayrı aşka yelken açmışım size göre ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor."

OĞUZHAN KOÇ İLE DE ANILDI

Ebru Şahin, tatil yaptığı yerde İbrahim Büyükak ile denize giren Oğuzhan Koç ile görüntülenince, ikilinin arasında aşk dedikoduları çıkmıştı. Oğuzhan Koç iddialara karşı sessizliğini bozarak, sosyal medya hesabı üzerinden aşk söylentilerini kesin bir dille yalanlamıştı.

Şahin bu açıklamasıyla iki aşk iddiasına da noktayı koymuş oldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi... ile ilgili etiketler Cedi Osman Ebru Şahin Aşk Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.