Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın romantik yorumları mest etti!

Uzun bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbol yıldızı Cedi Osman'ın sosyal medyadaki romantik yazışmaları takipçilerinin yüreğini ısıttı. Sevgilisinin fotoğrafına "Bal" diye yorum yazan Şahin'e Cedi Osman'dan "Canımın içi" yorumu geldi.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın Instagram'dan romantik yazışması dikkat çekti.

"BAL" A KARŞILIK "CANIMIN İÇİ"

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu, antrenmandan bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. 'Hercai' dizisinin final yapmasıyla İstanbul'daki evinde dinlenen güzel oyuncu ise sevgilisinin karesine, "Bal" yorumunu yaptı. Osman ise Şahin'e, "Canımın içi" karşılığını verdi.

ÇEŞME'DE TATİL YAPACAKLAR

Osman, NBA sezonun bitmesinin ardından Amerika'dan Çeşme'ye geçerek, sevgilisiyle geçtiğimiz sezon gibi tatil yapacak.

İşte sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmayan o yorumlar:

Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın romantik yorumları mest etti!

Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın romantik yorumları mest etti! ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.