Ebru Şahin ezber bozacak! Sezona damgasını vuracak Destan dizisi nerede çekiliyor? İşte ilk bölümden yeni kareler

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait olan, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ve başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ile Selim Bayraktar'ın paylaştığı atv'nin yeni dizisi Destan'ın ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Ebru Şahin'in izleyiciyle buluşmak için gün sayan diziden gelen yeni görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İşte Destan'ın yeni fragmanı, konusu ve dizinin çekildiği yerler...

Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın birçok coğrafyasında da merakla beklenen, atv ekranında yeni sezona damgasını vuracak, Bozdağ Film imzalı ‘Destan’ dizisinin birinci bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı.

Ebru Şahin ezber bozacak! Sezona damgasını vuracak Destan dizisi nerede çekiliyor? İşte ilk bölümden yeni kareler

Başarılı genç oyuncu Ebru Şahin'in başrolünde olduğu Destan’ın ikinci tanıtımı kısa sürede yüz binlerce yorum ve beğeni aldı.

Ebru Şahin ezber bozacak! Sezona damgasını vuracak Destan dizisi nerede çekiliyor? İşte ilk bölümden yeni kareler

Yayınlanan fragman, Türkiye başta olmak üzere ABD, Norveç, Almanya, Meksika, İspanya, Mısır, Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Norveç, Almanya, Fransa gibi 50’ye yakın ülkede sosyal medya gündem olarak kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ebru Şahin ezber bozacak! Sezona damgasını vuracak Destan dizisi nerede çekiliyor? İşte ilk bölümden yeni kareler

 

DESTAN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilen oyuncuların yer aldığı kadrosu, özgün hikayesi, gösterişli ve ilgi çekici dekorları, muhteşem aksiyon sahneleri ile sezonun en çok konuşulacak dizileri arasında yerini alacak ‘Destan’, atv ekranında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin yeni tanıtımında kaderleri henüz çocukken kesişen Akkız ve Batuga’nın öyküsünün yeni ipuçları yer aldı. Seyircinin büyük bir heyecanla beklediği dizinin hikayesi ise şöyle: Destanların yazılmayıp yaşandığı kadim zamanlarda, savaşçı bir kız esir düşer ve kendini acımasız bir iktidar savaşı ile saf bir aşkın içinde bulur. Düşmanına esir olan Akkız ile babasının sarayında ezilen çolak ve topal han oğlu Batuga’nın destanlara yaraşır hikayesinde, herkesin göz ardı ettiği bu ikili imkansızı başararak iktidara yürümek üzere güçlerini birleştirirler.

DESTAN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Destan’ dizisinin zengin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, Kanbolat Görkem Arslan, İpek Karapınar, Elif Doğan, Osman Albayrak, Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Berna Üçkaleler, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya yer alıyor.

DESTAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un farklı ilçelerinde çekimlerin gerçekleşen dizi konusu sebebiyle özellikle ormanlık alanlarda çekiliyor. İstanbul'da kurulan dev platolarda çekilen dizinin çoğunlukla Beykoz Riva'da gerçekleştiriliyor.

Ebru Şahin ezber bozacak! Sezona damgasını vuracak Destan dizisi nerede çekiliyor? İşte ilk bölümden yeni kareler ile ilgili etiketler ATV Ebru Şahin Selim Bayraktar destan Destan dizisi Riva dizi çekimleri Emir Khalilzadeh Mehmet Bozdağ edip tepeli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.