Ebru Şahin Batuga ve Akkız'ın Aşkları Hakkında İlginç Detayı Açıkladı!

Destan dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Ebru Şahin, sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahramanı oynamanın güçlüğüne rağmen parlamaya devam ediyor. Milyonlarca hayrana kavuşan Şahin, dizide Batuga ve Akkız'ın aşkları konusunda ilginç bir detay açıkladı.

Akkız olabilmek için yoğun bir antrenman sürecinden geçen ve partneri Edip Tepeli ile uyumuyla dikkat çeken Ebru Şahin yoğun bir bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Her bölümüyle bir başka hikayenin kapısının aralandığı Destan dizisinde Batuga ve Akkız'ın ilerleyen bölümlerde nasıl bir araya geleceklerini açıklayan Ebru Şahin Batuga ve Akkız'ın Aşkları Hakkında İlginç Detayı Açıkladı!

Ebru Şahin Batuga ve Akkız'ın Aşkları Hakkında İlginç Detayı Açıkladı!

"Aşkın Ne Olduğunu Bilmiyorlar"

Destan dizisinin aşıkları Batuga ve Akkız'ın aşkları hakkında ilginç detayı açıklayan Ebru Şahin, "Aralarındaki ilişki mücadele ile, samimiyetle ve gerçeklikle birleşince onları da kendilerinin de bilmediği bir duygu yoğunluğuna götürmeye başladı. İkisi de birbirinden kaçarak, hatta kendilerinden kaçarak bu duygu mücadelesini yaşıyorlar. Çünkü aşkın ne olduğunu bilmiyorlar. Birbirleri ile zaman içerisinde daha güçlü bir bağ kurarak bunu da samimi bir yerden öğreneceklerini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Ebru Şahin Batuga ve Akkız'ın Aşkları Hakkında İlginç Detayı Açıkladı! ile ilgili etiketler batuga akkız Destan dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.