Ebru Polat'tan meslektaşı Gülşen'in olay dansına sert yorum: 'Sana hiç yakıştıramadım'

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, son olarak Cahide Palazzo’da verdiği konserde sahneye külot ve sütyenle çıktı. Üzerine transparan parlak bir elbise giyen Gülşen'in dans şovu olay oldu. Şarkıcı Ebru Polat, Gülşen'in fazla erotik bulunan dansı için olay sözler söyledi. Polat, 'Sözde İzzet Yıldızhan'a inat yapmış. Kameraya oranı buranı göstermişsin. Sana hiç yakıştıramadım' dedi.

İzzet Yıldızhan'ın (53) 'sahneye külotla çıkmasınlar' sözlerinin ardından şarkıcı Gülşen (45) son konserinde külot ve sütyenle sahneye çıktı. Kıyafeti çok açık bulunan Gülşen'in kalça dansı da olay oldu. Hem kıyafetiyle hem de dansıyla eleştirilen Gülşen'e meslektaşı Ebru Polat (38) sert sözler söyledi.

Gülşen'in kalça dansı yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken Ebru Polat izlediği görüntüler karşısında rahatsız oldu. Cesur dekolteleriyle sık sık gündem olan şarkıcı Ebru Polat konu ile ilgili Instagram hesabının hikaye bölümünden video yayınladı.

''ÇOK ABARTMADIN MI GÜLŞEN?''

Ebru Polat yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

''Külotla sahneye çıkma polemiğinde birkaç kelime etmek istiyorum. Tabii ki insanlar istedikleri kıyafetle sahneye çıkabilirler, şov yapabilirler. Buna hiç kimse karışamaz. Fakat dün akşam Gülşen bence artık çok abartmış. Do... ne ya? Oynata oynata... Sözde İzzet'e inat... Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. İzzet'e inadına külot giymiş, sütyen giymiş... E tamam bunlara yine kimse bir şey demiyor ama kameraya oranı buranı göstermişsin. Neden bizim eşimiz, çoluğumuz, çocuğumuz senin oralarını görsün Gülşen? Çok abartmadın mı? Dünkü o dans kötüydü. Sana hiç yakıştıramadım. Çok ayıp, çok ileri gittin. Ne giyersen giy ama o dans olmamış. Kimse kıyafetine bir şey demiyor ne istersen giyersin. Ama bu nedir ya! Vur dedik sen öldürdün Gülşen''

ebru polat


Gülşen sahneden fotoğraf karelerini ''İstanbul’un en ihtişamlısı @cahidepalazzo ‘da dünyanın en harika dinleyicilerinin bir arada olduğu şahane bir konserdi. Sahneden inmek çok zor geldi. Yeniden buluşmak üzere. Sizi çok seviyorum. Bu kadar sevildiğim için de çoook şanslıyım 🌟🌞🌟'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Simge Sağın, Gülşah Saraçoğlu, Seda Sayan, Faruk K, Aynur Aydın, Ataberk Özdene, Sinem Umaş gibi ünlü isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda takipçisi Gülşen'e yorum yağdırdı.

İşte Gülşen'in sahne kostümü...

Gülşen

Gülşen

Gülşen

Gülşen

Gülşen

Ebru Polat'tan meslektaşı Gülşen'in olay dansına sert yorum: 'Sana hiç yakıştıramadım' ile ilgili etiketler Gülşen Ebru Polat İzzet Yıldızhan Konser kostüm sahne kıyafet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.