Ebru Polat'ı makyajsız gören takipçilerinin nutku tutuldu!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, 'No makeup' akımına katılarak makyajsız halini sevenleriyle paylaştı. Polat'ın doğal halini gören hayranları, popçuyu tanımakta güçlük çekti.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımları binlerce beğeni alan şarkıcı Ebru Polat da makyajsız paylaşım akımına dahil oldu. Geçtiğimiz yaz ayında bikinili paylaşımlarıyla yürek hoplatan genç şarkıcı makyajsız fotoğrafıyla şaşırttı.

"GÜZEL OLSAK NE OLACAK"

Ebru Polat, "Bir no make up ta benden. Aştık artık böyle şeyleri ya güzel olsak ne olacak çirkin olsak ne olacak. Kimin umurunda. İşe güce odaklanmışım artık" notuyla makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Ebru Polat'ı makyajsız gören takipçilerinin nutku tutuldu!

TAKİPÇİLERİ TANIYAMADI

Polat'ın beğeni yağan makyajsız pozuna binlerce yorum geldi. Bazı takipçileri Polat'ı tanıyamazken, bazı takipçileri ise "Makyajsız halinle daha güzelsin" yorumlarını yaptı.

Ebru Polat'ı makyajsız gören takipçilerinin nutku tutuldu! - Resim : 2

Ebru Polat'ı makyajsız gören takipçilerinin nutku tutuldu! - Resim : 3

 

 

 

Ebru Polat'ı makyajsız gören takipçilerinin nutku tutuldu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.