Ebru Polat yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Ebru Polat, yeni bir aşka yelken açtı. "En iyi sevgili eski arkadaştan olur" diyen annesinin sözünü dinlediğini söyleyen Polat, arkadaşı Tolgahan Yıldız ile sevgili oldu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazingündeminde yer alan ünlü şarkıcı Ebru Polat, sürpriz bir şekilde Tolgahan Yıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiçeği burnunda çift, ilk kez Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Tolgahan Yıldız'ın basın mensuplarına evlilik konusunda yaptığı açıklama dikkat çekti.

Ebru Polat yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

ANNE SÖZÜ DİNLEDİ, ESKİ ARKADAŞIYLA SEVGİLİ OLDU

Yeni sevgilisi Tolgahan Yıldız hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ebru Polat, kendisiyle uzun yıllardır tanıştığını belirtti. Polat ayrıca, bu kez annesinin "En iyi sevgili eski arkadaştan olur" sözünü dinlediğini söyledi.

"3 YILDIR EBRU'YA EVLİLİK TEKLİFİ EDİYORUM"

Tolgahan Yıldız gazetecilerin "Ebru Polat'a evlilik teklifinde bulundunuz mu?" sorusuna, "3 yıldır Ebru'ya evlenme teklifi ediyorum. Sonunda evleneceğiz galiba" cevabını vererek flaş bir itirafta bulunmuş oldu.

Ebru Polat yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! ile ilgili etiketler Aşk Ebru Polat Ebru Polat sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.