Ebru Polat sevgilisi Tolgahan Yıldız'ı neden affettiğini açıkladı

Şarkıcılığın yanı sıra, bir süre önce iş hayatına da atılarak kendi güzellik merkezini kuran Ebru Polat özel hayatıyla ve açıklamalarıyla magazin gündemindeki yerini koruyor. Evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile ilişkisini sürpriz bir şekilde sonlandıran ve ayrılığın ardından kısa süre sonra yeniden barışan ikili aşklarına dolu dizgin devam ediyor... 38 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat, Tolgahan Yıldız'ı neden affettiğini itiraf etti.

Kendi kurduğu kozmetik markasının satışlarının patlama yaşadığını söyleyen ve güzellik merkezinin giderek şubelerini arttıran Ebru Polat işte yakaladığı mutluluğu aşkta da yakaladı. Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programının sunucularından ve şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz haftalarda yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı ve evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile ilişkilerinde kriz çıkınca ayrılmıştı.

 

'BENİM İÇİN BU İLİŞKİ BİTMİŞTİR' DEMİŞTİ

Tolgahan Yıldız'a bir kadın arkadaşından sosyal medya üzerinden gelen çıplak fotoğrafları görünce çılgına dönen Polat, "Benim için bu ilişki bitmiştir. Kadın bu cesareti nasıl alıyor. Duvara kafasını sürtsem şimdi şiddet mi olacak bu? Fitil fitil burnundan getireceğim" ifadelerini kullanarak ilişkisini bitirmişti.

Ebru Polat sevgilisi Tolgahan Yıldız'ı neden affettiğini açıkladı

AŞKININ ADINI BİLEĞİNDEN SİLDİRMİŞTİ

İlişkilerini sonlandıran çiftin cephesinde flaş bir gelişme yaşanmış ve Tolgahan Yıldız ayrılığın hemen ardından bileğine kazıttığı 'Ebru Polat' yazılı dövmesininin üzerini kapattırmıştı. Yıldız'ın bu hamlesi 'geri dönüş yok' şeklinde yorumlanmıştı. Ancak çift ayrılığa çok fazla dayanamadı ve yeniden barıştı.

Ebru Polat sevgilisi Tolgahan Yıldız'ı neden affettiğini açıkladı - Resim : 2

 

''TOLGA TEMİZ KALPLİ VE İYİ NİYETLİ''


Aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikili cephesinden Ebru Polat ilişki itirafında bulundu. 2017 yılından beri tanıdığı ancak 2021 yılında aşk yaşamaya başladığı sevgilisinden ayrılan Polat, yeniden barışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. ''Tolga'yı nasıl affettin? Baya kızgındın... Seni nasıl ikna etti?'' sorusunu güzel şarkıcı samimiyetle cevapladı.

Sevgilisinin temiz kalpli ve iyi niyetli olduğunu belirten Polat şu ifadeleri kullandı: ''Temiz kalpli ve niyetinin kötü olmamasından dolayı Tolgahan'ı affettim. Artık biri bir şey yazar veya mesaj atarsa gereken cevabı verir. Bu olay Tolgahan'a ders oldu''

SuperHaber Özel Haber / Merve BARUT

Ebru Polat sevgilisi Tolgahan Yıldız'ı neden affettiğini açıkladı ile ilgili etiketler Ebru Polat Tolgahan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.