Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız'dan evlilik sinyali

"En iyi sevgili eski arkadaştan olur" diyen annesinin sözünü dinleyen Ebru Polat, geçtiğimiz aylarda arkadaşı olan Tolgahan Yıldız ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Sosyal medyada sık sık mutluluk karelerini paylaşan çift evlilik sinyali verdi.

Güzellik merkezi açan ünlüler kervanına katılan Ebru Polat, 2017’den beri tanıdığı Tolgahan Yıldız ile bir süre önce aşk yaşamaya başlamıştı. Sık sık evlenecekleri iddialarıyla gündeme gelen çift sonunda evlilik sinyali verdi. Polat'ın daha önce basın mensuplarına 'nişanlım' diye tanıttığı sevgilisi Tolgahan Yıldız, aşkını bileğine kazıttı.

Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız'dan evlilik sinyali

BİLEĞİNE 'EBRU POLAT' YAZDIRDI

Bileğine dövme yaptırarak sevgilisinin adını ölümsüzleştiren Tolgahan Yıldız, 'Ebru Polat' dövmesinin üzerine bir de yıldız işareti yaptırdı. Sevgilisinin dövme sürprizi karşısında şaşıran Ebru Polat'ın 'Peki neden yıldız yaptırdın?' diye sorması üzerine sevgilisi ise 'Yakında soyadın 'Yıldız' olacak.'' şeklinde cevap verdi.

Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız'dan evlilik sinyali - Resim : 2

NİKAH YAKINDA

Geçtiğimiz günlerde, “Ben, Ebru’ya 3 yıldır evlenme teklif ediyorum. Sonunda nikah masasına oturacağız” açıklamasında bulunan Tolgahan Yıldız'ın, Ebru Polat'ı ikna ettiği ve nikah hazırlıklarına başladıkları konuşuluyor.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Ebru Polat'ın sevgilisinin 'dövme' sürprizini önce Instagram hesabından paylaşıp ardından silmesisi ise dikkat çekti. Polat'ın bu hareketi nazar korkusu olarak yorumlandı.

Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız'dan evlilik sinyali ile ilgili etiketler Ebru Polat Dövme Tolgahan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.