Ebru Polat Demet Akalın'ı savununca tepki çekti!

Kızına özel öğretmen tuttuğu için eleştirilen Demet Akalın'ı savunurken "Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük ne var bunda" diyen Ebru Polat'a eleştiri yağdı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın eğitimi için özel öğretmen tuttuğunu açıklayınca tepkilerin odağı oldu. Akalın'a yapılan eleştiriler hakkında konuşmak isteyen Ebru Polat, özel öğretmen çıkışından dolayı hedef oldu.

Ebru Polat Demet Akalın'ı savununca tepki çekti!

"HERKES ÖZEL ÖĞRETMENLE BÜYÜDÜ"

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından video yayınlayarak Demet Akalın'ı eleştirenlere cevap veren Ebru Polat, "Herkes özel öğretmenle büyüyor. Bu kadar abartılacak ne var? Benim dördüncü sınıftan üniversiteye kadar özel öğretmenim vardı. Ne var yani bunda? Hepimiz özel öğretmenlerle büyüdük" dedi.

Ebru Polat Demet Akalın'ı savununca tepki çekti! - Resim : 2

Ebru Polat Demet Akalın'ı savununca tepki çekti! ile ilgili etiketler Demet Akalın Ebru Polat Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.