Ebru Gündeş'ten makyajsız paylaşım

2 gün üst üste vereceği Ankara konserleri için yola çıkan Ebru Gündeş, yolculuk sırasında çektiği pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Sıfır makyaj halini takipçilerinin beğenisine sunan Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim ise dikkat çekti. Ünlü şarkıcının estetik mi yaptırdığı yoksa karelerine filtre mi uyguladığı ise merak konusu oldu.

11 yıllık evliliğini sonlandırdığı Reza Zarrab'dan dünyaya gelen kızı Alara'ya kendi soyadını vermek için harekete geçen Ebru Gündeş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 48 yaşındaki şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

MAKYAKJSIZ HALİNİ YAYINLADI

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Ebru Gündeş, 2 gün üst üste vereceği Ankara konseri için yola çıktı. Yolculuk sırasında verdiği pozlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcının doğal hali dikkat çekti.

 ESTETİK Mİ?

Makyajsız halini Instagram'dan paylaşan Ebru Gündeş'in yüzündeki değişiklik ise dikkat çekti. Ünlü şarkıcıya hayranları 'estetik mi yapırdın?' sorusunu yöneltti.

İşte Ebru Gündeş'in çok konuşulan o karesi:

Ebru Gündeş'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü

 

Ebru Gündeş'ten makyajsız paylaşım ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.