Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab için Miami'ye taşındığı konuşulan Petek Dinçöz hakkında yeni iddia

Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Petek Dinçöz'ün boşandıktan sonra adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışmıştı. Türkiye'yi terk eden ve Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Reza Zarrab'ın, Petek Dinçöz için 700 bin dolarlık ev aldığı öne sürüldü.

41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, 2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda sonlandırmış ve bu evliliğinden dünyaya gelen oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye yerleşmişti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Petek Dinçöz, Miami'ye yerleştiğini duyurmuş ve Türkiye'den ayrılma sebebini çocuğunun eğitimi olarak göstermişti.

Petek Dinçöz konu ile ilgili Instagram hesabından şunları yazmıştı...

''Herkese Merhabalar,
Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta “PDFC“ ailem , sonra siz değerli sevenlerim . Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami ‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz.Elimden geldiğince de instagramda aktif olmaya çalışacağım.
Hepinizi çok seviyorum,kocaman sevgiler 💕
Petek Dinçöz''

Reza Zarrab için Miami'ye taşındığı konuşulan Petek Dinçöz hakkında yeni iddia


AŞK İDDİASINI REZA ZARRAB'IN AVUKATI YALANLAMIŞTI

Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan hemen sonra Miami'de oğluyla birlikte yeni bir hayata başlayan Petek Dinçöz hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Dinçöz'ün adı, Ebru Gündeş'in eski eşi ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Reza Zarrab için Miami'ye yerleştiği öne sürülen Petek Dinçöz sessizliğini korurken, Reza Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım iddiaları yalanlamıştı.

PETEK DİNÇÖZ YENİ EVİNE TAŞINMAYA HAZIRLANIYOR

Reza Zarrab ve Petek Dinçöz ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali, oğluyla Miami'ye taşınan Petek Dinçöz'ün geçici olarak bir evde oturduğunu, yakın zamanda da Reza Zarrab'ın kendisi için aldığı 700 bin dolarlık eve taşınacağını söyledi.

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Büyük bomba; Petek'in Miami'deki evi 700 bin dolar ve iddialara göre Reza aldı. Ev yeni, alınmış, Reza'nın aldığı söyleniyor o eve henüz geçmemiş" ifadelerini kullandı.

 

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab için Miami'ye taşındığı konuşulan Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ile ilgili etiketler Reza Zarrab Ebru Gündeş Söylemezsem Olmaz petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.