Ebru Gündeş'e Reza Zarrab dopingi!

Son dönemlerde eşi Reza Zarrab nedeniyle gündemden düşmeyen sanatçı Ebru Gündeş'in sahne aldığı mekanlarda bilet fiyatları dudak uçuklatıyor

Ebru Gündeş ülkemizde sahnesi en çok talep gören isimlerden. Fakat şu sıralar eşi Reza Zarrab nedeniyle hemen her gün haber olan Gündeş'in, sahne ücretlerine zam yaptığı öğrenildi.

Eşi ABD'de yargılanırken bile konserlerine ara vermeyen ünlü sanatçıyı Günay Restoran'da izlemek arka masalardan 750 TL, ön masalardan ise 1.500 TL'yi buluyor.

844371

ÖN SIRADAN İZLEMEK BİN 500 TL

Organizasyon firmalarından edinilen bilgilere göre Gündeş'in programını yemek dahil ön sıralardan izlemek isteyen kişiler 1500 TL'yi gözden çıkarmak zorunda arka masalardan izlemenin bedeli ise 750 TL gibi rakamlara satılıyor.

YER BULMAK ÇOK ZOR

Gündeş'in tüm programları sahne aldığı her hafta full çekiyor. Organizasyon düzenleyenler Ebru Gündeş'e yer bulmanın çok zor olduğunu söyleyerek bazı müşterilerin tanıdık vasıtasıyla gelip konseri dinlediğini aktardı.

Ebru Gündeş'e Reza Zarrab dopingi! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab günay restoran sahne ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.