Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan olan kızına kendi soyadını verecek

11 yıl evli kaldığı Reza Zarrab'dan “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle geçtiğimiz yıl boşanan şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara Zarrab'a kendi soyadını vermek için dava açmaya hazırlanıyor.

Ebru Gündeş, adı “O Ses Türkiye”de jüri koltuğuna oturduğu Hadise ile yasak aşk iddialarına karışan eski eşi İranlı Reza Zarrab'dan olan kızı Alara Zarrab'a, kendi soyadını vermek için avukatlarına talimat verdi.

ESKİ EŞİNE 'SOYADI' DAVASI AÇTI


Onur Akay Medya'da yer alan habere göre; Çocuğunun velayeti davasından sonra şimdi de soyadı davası açan şarkıcının, bu kararı almasındaki en büyük nedenin hem ihanet haberleri, hem de Zarrab’ın Türkiye'de isminin karıştığı olaylar yüzünden olduğu söyleniyor.

12 yaşına girecek olan kızı Alara'yı gözlerden uzak tutarak yetiştiren şarkıcının, bu soyadı hamlesi nasıl sonuçlanacak merakla beklenirken, şarkıcı Işın Karaca’nın kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı soyadı davasını kazanmasının da Ebru Gündeş'e örnek olduğu konuşuluyor.

 

 

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan olan kızına kendi soyadını verecek ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.